روند تکاملی طراحی وبسایتها | از HTML تا تجربه کاربری بهینه
معرفی وبسایت در عصر دیجیتال، برای کسبوکارها مختلف در جهت حضور آنلاین و ارتباط با مخاطبان بدون اهمیت به مرزهای جغرافیای نمود پیدا میکند. همزمان با پیشرفت تکنولوژی، دنیای مجازی نیز روزبهروز پیشرفت چشمگیری به خود دیده است. اگر روزانه نگاهی به صفحات گوگل بیندازید، متوجه حضور انبوهی از سایتهای شرکتی، فروشگاهی، شخصی و غیره میشوید که بهتازگی طراحی شدهاند. آیا تابهحال روند تکامل طراحی سایت برای شما سوال شده است؟ اهمیت تجربه کاربری در طراحی سایت چیست؟
روند تکامل طراحی سایت از سال ۱۹۸۹ شروع شده است و از آن روز تابهحال، روزانه سایتهای مختلفی در بسترهای متعدد در فضای گوگل معرفی میشوند. در روزهای ابتدایی امکانات و زبانهایی که به سایت رنگ، عکس، طرح و زیبایی بدهند؛ هنوز به وجود نیامده بودند و اولین وبسایتها هیچ شباهتی به سایتهای این امروزی ندارند.
متولدشدن اولین مرورگرها و زبانهای برنامهنویسی به این روزها ارتباط دارند. تاریخ طراحی وبسایت و اهمیت وبسایت کاربری با تکنولوژی و زبانهای برنامهنویسی روزبهروز گسترش پیدا کرده است. برای درک بهتر این موضوع در این مقاله همراه ما باشید تا روند تکامل سایتها را با هم مرور کنیم.

اهمیت و تغییرات در طراحی سایت | معرفی وبسایت از اوایل تا به امروز
طبق اطلاعاتی که در دسترس است از سال 1989 که اینترنت در اختیار بشر قرار گرفت، تام برنزلی هم فکرش را نکرده بود که دنیای اینترنت روزی به این حد گسترده و شکوفا شود که کل زندگی مردم وابسته به آن گردد. این روزها دنیای بدون اینترنت حتی تصورش نیز ترسناک و غیرقابل باور است.
تاریخچه طراحی سایت نیز بسیار نزدیک به اختراع اینترنت است. البته که ازنظر ظاهری تغییرات طراحی وب سایت بسیار گسترده بوده و انسان روزانه به دنبال کشف طراحی و دسترسی جدید میباشد.
طراحی هر وب سایتی به بخش های مختلفی تقسیم میگردد که می توان آن را به دو بخش اصلی تقسیم کنید. این دو بخش شامل:
- تمامی صفحات و اتفاقاتی که درون یک وب سایت رخ می دهد و طبق کد نویسی هسته انجام می شود .
- یکی دیگر از قسمت ها طراحی ظاهر سایت است که این بخش با هسته ارتباط تنگاتنگی دارد .
-نقش فریمورکها و تکنولوژیهای جدید در ارتقاء تجربه کاربری
فریم ورک Framework واژه ای بسیار متداول در طراحی سایت است. فریم ورک به عنوان یک چارچوب نرم افزاری شامل قوانین، پلاگین ها، کتابخانه و دستورات آماده مرتبط با برنامه نویسی است.
Framework مجموعه ای از code libraries است که کد پیش نویس برای نوشتن ویژگی ها و وظایف برنامه نویسی استاندارد را در اختیارتان قرار خواهد داد. این فضا به برنامه نویسان کمک خواهد کرد تا وب سایت ها بسیار سریعتر، ایمن تر ، استانداردتر والبته روان تر طراحی شوند.
برای استفاده از انواع فریم ورکها باید با استاندارد ها و اصول و قواعد از پیش تعیین شده پیش بروید. هر کدام از فریم ورک ها از ویژگی های مختص خودش را دارد که باید با توجه به قابلیت های خاص خود و متناسب برای یک پروژه انتخاب شود و پیش برود. با این تفاسیر بر اساس پیچیدگی و میزان کاربرد فریم ورک یک نمونه متناسب با پروژه شما انتخاب می گردد که با برنامه های کدنویسی به صورت شخصی سازی در بستر سایت پیاده سازی می شود.
انواع فریم ورک ها در روند تکامل طراحی سایت
فریم ورک ها به دو دسته front-end و back-end دسته بندی می شوند. فریم ورک front-end یک چارچوب زیبا و شخصی سازی شده هستند که برای ساخت طراحی سایت و جلوه بصری استفاده می شود. یکی دیگر از فریم ورک back end است که برای کد نویسی، سرور را به توسعه دهنده وصل می کند.
مزایای استفاده از فریم ورکها در طراحی سایت
1- تمرکز روی حوزه توسعه
2- بهره وری بهبود یافته
3- تست آسانتر
4- سرعت
5- قابلیت اطمینان
6- مستندات
7- امنیت بهتر

پایههای طراحی وب سایت از CSS تا HTML
اگر به فکر طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی، طراحی سایت شخصی، طراحی سایت خدماتی ،طراحی سایت خبری ، آگهی و دایرکتوری و یا آموزشی هستید؛ مطمئنا با نام های اختصاری HTML و CSS برخورد داشتهاید. شاید بسیاری از افرادی که به تازگی در این حوزه فعالیت دارند این دو زبان را برنامه نویسی درنظر بگیرند اما در اصل این دو بخش از پایه ترین زبان های طراحی یک وب سایت هستند. برای درک بهتر می توانید، مراحل مختلف طراحی وبسایت برای مبتدیان را مطالعه نمایید.
HTML چیست و در چه مواردی از آن استفاده میشود؟
زبان HTML برای ایجاد محتوای اصلی یک صفحه وب و ساختار دادن به آن مورد توجه قرار می گیرد. اصولا شما با در معرفی وبسایت با نوشتن دستورات، برچسب ها و یا عناصر پیش میروید. کدها یا دستوراتی که به قالب اصلی وارد میکنید، توسط مرورگر خوانده میشود و به عنوان یک صفحه، متن هر پاراگراف، محل شروع و پایان صفحه ظاهر میشوند. HTML توسط تمام مرورگرها پشتیبانی می گردد و تقریبا در هر صفحه وب سایت از این نمونه کدها برای ایجاد ظاهر بهتر وب سایت کمک گرفته می شود.
CSS چیست؟
زبان CSS یک زبان یا سبک استایل دهی است و که از آن برای توصیف ویژگی های ظاهری و عناصری که با زبان html در صفحه وبسایت تعریف و درج کرده اید می توان؛ بهره برد. این زبان برای اولین بار در حدود سال 1996 ایجاد شد تا به کمک html به طراحان سایت کمک کند تا صفحات وبسایت را به شکل زیباتری طراحی نمایند. به زبان ساده کدهای HTML به عنوان اسکلت بندی یک وبسایت هستند که css به حالت یک پوشش آن را می پوشاند و زیبایی ظاهری به سایت هدیه می دهد.
از css برای انتخاب رنگ پسزمینه، طراحی ظاهر کلی صفحه، طرحبندی صفحه، ایجاد حاشیه و سایه میتوان بهره برد. با توجه به تمام کاربردها و ویژگی های خاص که برای css بیان کردیم، این زبان طراحان وبسایت را کمک می کند تا یک صفحه بی روح و نه چندان زیبا را به کمک خلاقیت خود و افزودن رنگ به بخش های مختلف طراحی کنند و لذت بیشتری را برای اهمیت تجربه کاربری به همراه دارد.
تفاوت بین HTML و CSS در طراحی سایت چیست؟
بسیاری از طراحان تازه کار در معرفی وبسایت بر این باورند که html و css یکسان هستند، اما با توجه به توضیحاتی که بیان شد، متوجه شدیم هر دو زبان کاملاً متمایز هستند در ادامه چند مورد از مهم ترین تفاوت های html و css را باهم مرور خواهیم کرد:
- زبان html محتوا و ساختار یک صفحه وب را نمایش میدهد در حالی که css نمایش و طراحی عناصر html را زیباتر خواهد کرد.
- کدهای css را میتوان در میان کدهای html به کار برد اما برعکس این شرایط امکان پذیر نیست.
- کدهای html نسبتا واضح و قابل درک هستند اما زبان css برای افراد تازه کار کمی سخت و گیج کننده خواهد بود.
نقش HTML در ساختاردهی محتوا
یکی از کارهای اصلی که با زبان html انجام می شود؛ ارائه ساختار و معنی متن است تا مرورگر بتواند درک درستی از آن داشته باشد و به درستی متن مورد نظر شما را نمایش دهد. در ساختاردهی محتوا با html از کدهایی برای زیباسازی هدینگ، پاراگراف، المان های کلید واژه سئو، ساخت لیست و دیگر طراحیهای زیباشناسی بخش محتوای سایت کمک گرفته میشود.
هر موضوعی که در سایت نمایش داده می شود و دارای متن است باید با اصول سلسله مراتبی نمایش داده شود. ساختاردهی به متن اگر در معرفی وبسایت انجام نشود؛ تمامی اطلاعات درهم و بهم ریخته به کاربر نمایش داده می شود. نامرتب بودن مطالب از نظر ظاهری برای اهمیت تجربه کاربری بسیار مهم است و درک موتورهای جستجو گوگل را دشوار میکند.
مفاهیم اولیه CSS برای ایجاد استایلها و ظاهر وبسایت
CSS درحقیقت یک استایل شیت می باشد که در جنبه زیباسازی صفحات وب بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. در سطوح پیشرفته این زبان گزینه هایی وجود دارد که نزدیک به زبان های برنامه نویسی است. زبانهای نشانهگذاری، برای ایجاد فرمت و نمایش سندهای دارای ساختار (مثل سندهای ایجادشده با HTML و XML بیشتر کمک گرفته می شود.
زبان CSS کاربرد زیادی در طرحبندی صفحات، رنگها و فونت، رنگهای پسزمینه و هر عنصر دیگری از صفحات وب برعهده دارد. درکل استفاده از استایل شیتهای خارجی، مؤثرترین روش برای پیادهسازی CSS در یک وبسایت است. درصورت بهرهمندی از این شیتها میتوانید تنها با استفاده از یک فایل، تمام مشخصات ظاهری موردنظر خود را در وبسایت اعمال کنید. اما در مقابل، استایل شیتهای داخلی و کدها در خط میتوانند بهصورت مورد به مورد براساس تمایل افراد برای تغییر در ظاهر برخی از بخشهای وبسایتشان، مورد استفاده قرار بگیرند.
بنابراین میتوانیم بگوییم HTML مثل فونداسیون، چهارچوبها، دیوارها و تیرآهنهایی هستند که پایه و اساس وبسایت شما را تشکیل میدهند و CSS مانند رنگ، دیوارها، شکل پنجرهها و چشمانداز مقابل خانه شما هستند. قطعاً برای طراحی و ساخت یک ساختمان، ابتدا باید فونداسیون مناسبی برای آن طراحی و ایجاد و سپس طراحی ظاهر و دکوراسیون آن را آغاز کنید.
افزودن تعاملات به وب جاوااسکریپت پیشرفته
جاوااسکریپت JavaScript به کاربران امکان میدهد با صفحات وب تعامل داشته باشند. تقریباً هیچ محدودیتی برای کارهایی که می توانید با JavaScript در یک صفحه وب انجام دهید وجود ندارد .در ادامه چند نمونه از کاربردهای جاوااسکریپت های پیشرفته در معرفی سایت و اهمیت تجربه کاربری را باهم مرور میکنیم.
- با کلیک یک دکمه اطلاعات بیشتر را نمایش داده یا پنهان شود.
- وقتی یک دکمه روی ماوس می چرخد ، رنگ آن تغییر کند.
- یک چرخ فلک از تصاویر را در صفحه اصلی اسلاید نمایید.
- بزرگنمایی یا بزرگنمایی روی تصویر
- نمایش زمان سنج یا شمارش معکوس در وب سایت
- پخش صدا و تصویر در یک صفحه وب
- نمایش انیمیشن ها
- استفاده از منوی کشویی
جاوا اسکریپت یکی از معروف ترین زبان های برنامه نویسی در دنیا به شمار می رود و در توسعه بسیاری از بخشهای برنامهنویسی مورد استفاده قرار میگیرد. در چندسال گذشته توسعه دهنگان وب سایت ها و برنامه نویس های مطرح از زبان جاوا اسکریپت برای پیشبرد اهداف خود بهره می برد. طبق آمار جای شک و ابهامی برای استفاده از این زبان برنامه نویسی باقی نخواهد ماند.از جاوا اسکریپت میتوانید برای توسعه پلتفرمهای زیر استفاده کنید.
- توسعه سایت و وب اپلیکیشن (فرانتاند و بکاند)
- توسعه اپلیکیشن بومی (Native) موبایل (اندروید و IOS)
- توسعه اپلیکیشن دسکتاپ (با فریمورک Electron)
- توسعه و ساخت بازی
نقش JavaScript در افزودن تعاملات و پویایی به وبسایت
در معرفی وبسایت و طرحی آن جاوا اسکریپت، فهرست فریمورکها در حال توسعه و رشد هستند. شاید برای شما سوال باشد که فریمورک جاوا اسکریپت چیست؟ به طور خلاصه فریمورکها مجموعه ای از کدهای جاوا اسکریپت از پیش ساخته شده می باشند که استفاده از آنها باعث توسعه آسان سایت میگردد. زمانی که شما یک فریمورک را انتخاب کنید به معنای این خواهد بود که قابلیتها و ملزومات پروژه را در نظر گرفتهاید، میدانید که چارچوب چه فواید و معایبی را در برمیگیرد.
معرفی ابزارها و فریمورکهای جاوااسکریپت پیشرفته برای تجربه کاربری بهتر
روند تکامل طراحی سایت با حضور این زبان برنامه نویسی توسعه پیدا کرده است. اهمیت تجربه کاربری باعث شده است که فریمورک های معرفی شوند که طراحی سایت و دسترسی رابط کاربری بهتری را به دنبال داشته باشند. در ادامه بهترین نمونه ها را باهم مرور میکنیم:
ریاکت جی اس React Js
تا مدتها فریمورک Jquery بیشترین محبوبیت و کاربرد را در میان توسعه دهنگان برعهده داشت اما پس از مدتی طبق انتظارات React توانست از Jquery عبور کند و به عنوان برترین فریمورک جاوا اسکرپیت مطرح گردد.
در سال 2023 بیش از 40 درصد از جامعه برنامه نویسان برای توسعه وب سایت از این برنامه کمک گرفتند. از قابلیت های مهم این فریم فورک میتوان به ساده سازی رابطهای کاربری بسیار پیچیده در زمان کمتر اشاره کرد.
جی کوئری Jquery
سال 2006 بود که جی کوئری معرفی گردید و تا سالها معروفترین فریمورک جاوا اسکرپیت بود. با ظهور فریمورکهای مدرنتری مانند ریاکت و انگولار به مرور از محبوبیت این فریم فورک کاسته شد و جامعه توسعه دهندگان به سمت دیگر برنامهها معطوف شدند. از قابلیت های مهم این برنامهی اوپن سورس می توان تعامل راحت راحتتر با DOM یاد کرد. Jquery به شما کمک میکند که درخت DOM را راحتتر پیمایش کنید.
فریم ورک Vue.js
Vue.js یک فریم ورک برای ساخت رابط کاربری میباشد و همچنین برای ساخت اپلیکیشنهای تک صفحه ای وب هم کاربرد دارد. ساختار Vue.js آنقدر راحت است که کدنویسان یا طراحان وب می توانند به راحتی از آن برای درک بهتر و اهمیت تجربه کاربری مناسبتر استفاده کنند.
فریم ورکهای js
این فریم ورک آخرین نسخه از جاوا اسکریپت است که برای ساخت هر رابط کاربری در بخش معرفی وبسایت کمک گرفت. به طور مثال ساخت رابط کاربری وب، برنامههای موبایل و نرم افزارهای دسکتاپ با این فریمورک میسر میگردد.
فریم ورک Ember
فریم ورک Ember.JS در سال ۲۰۱۵ وارد بازار نرم افزار شد و از آن پس به دلیل کاربردهای فراوانی که داشت محبوبیت بسیار زیادی در میان برنامه نویسان وب به خود اختصاص داد. فریمورک Ember.JS برای مدیریت رابطهای کاربری پیچیده کاربرد دارد. سایتهای پرطرفداری همچون Linkedln، Netflix، Nordstorm و … از این فریم ورک فوق العاده قدرتمند جاوا اسکریپت برای ساخت وب سایت شان کمک گرفته اند.

طراحی واکنشگرا و تجربه کاربری موبایلی
زمانی که گوشی هوشمند و تبلت پای خود را به زندگی انسان باز کردند؛ فضای دسترسی به اینترنت نیز به موازات آن گسترش پیدا کرد. بسیاری از سایت ها در گذشته تنها در صفحۀ مانیتور کامپیوترها قابلیت نمایش داشتند؛ درست در این زمان اهمیت تجربه کاربری و ریسپانسیو بودن اهیمت پیدا کرد. روند تکامل طراحی سایت به سمتی پیش رفت که دسترسی ایجاد شد که با آن بتوانید در گوشی موبایل و تبلت به معرفی وبسایت و جذب مخاطب نیز بپردازید.
چرا طراحی سایت ریسپانسیو مهم است؟
در گذشته مردم تنها از طریق رایانه های رومیزی به معرفی وبسایت و کسب اطلاعات از طریق سایت میپرداختند. همزمان روند تکامل طراحی سایت و حضور گوشی موبایل و اینترنت پرسرعت بخش طراحی دچار تغییراتی شد که اهمیت ریسپانسیو بودن و اهمیت تجربه کاربری سایت بیش از قبل گردید.
اهمیت و اصول طراحی واکنشگرا در معرفی وبسایت
با سپاس از وقتی که تا این قسمت مقاله برای همراهی ما گذاشتید. در ادامه به اهمیت تجربه کاربری و معرفی وبسایت متناسب با سلیقه مشتری میپردازیم.
بهینهسازی تجربه کاربری در دستگاههای موبایل
فضا و شرایط وب سایت باید اصلی ترین اولویت طراحی و معرفی وبسایت باشند. شرایط کنونی افراد، فضایی را ایجاد کرده است که برای اتصال به اینترنت و نیاز به میزکار و کامپیوتر نباشد و تنها با موبایل در هر مکانی به هر سایتی دسترسی خواهید داشت. برای ایجاد فضای مناسب باید اقداماتی را در نظر بگیرد. تا مخاطب با سایت شما ارتباط بگیرد.
اصول طراحی واکنش گرا برای دستری بهتر کاربر
- نوع دستگاه ها را بر اساس صفحه نمایش هم اندازه رده بندی کنید و تعداد گروه ها به گونهای باشد که در مدیریت با آن دچار مشکل نگردید.
- قوانین تولید محتوا متنی و طراحی تطبیقی را جدی بگیرید تا نمایش زیبا محتوا بر روی هر گروه از دستگاه امکانپذیر گردد.
- طراحی لایههای انعطاف پذیر را در برنامه وب سایت در برنامه داشته باشید و از جهتی در معرفی وبسایت استانداردهای جهانی را جدی بگیرید.
در این رابطه توجه کنید که مرورگرهای متعددی برای گوشی های هوشمند وجود دارد و باید وب سایتی را ایجاد کنید که تمام این فضاها را پشتیبانی کند.
نکات مهم در طراحی معرفی وبسایت واکنشگرا
- اولویت بندی مسیریابی را طبق تعامل کاربران انجام دهید و محبوب ترین اطلاعات و صفحات را در ابتدای صفحه سایت قرار دهید.
- میزان مسیریابی را کم کنید یا به عبارت دیگر ورودی های دریافتی از کاربران را تا حد امکان کم نمایید. ( سعی کنید درگیری کاربر را با تلفن همراه در زمان مشاهده سایت به حداقل برسانید.)
- در نامگذاری وب سایت در نظر داشته باشید که باید اطلاعات واضح و کوتاه باشند تا سهولت مسیریابی برای مخاطب صورت بپذیرد.
- کلیدهای میانبری بسازید که به امکانات مختلف وب سایت دسترسی داشته باشد.
- لینکهایی که درون سایت قرار دادهاید، اطمینان حاصل کنید که واضح باشد و فعال یا غیرفعال بودن آنها قابل تشخیص باشد.
- محتوای متنی سایت را به صورت حداقل و البته مفید در نسخه موبایل منتشر نمایید

نقش طراحی رابط کاربری در ارتقاء تجربه کاربری | معرفی وبسایت
تجربه کاربری چیست؟
تجربه کاربری (UX)به مجموعه ای از تمام تعاملات کاربر با سایت شما اطلاق می گردد. هدف اصلی تجربه کاربری ایجاد رضایت کاربر از تعامل با سایت شماست. تجربه کاربری شامل مواردی چون سهولت استفاده، دسترسی آسان به اطلاعات، طراحی مناسب و هماهنگی بخش های مختلف سیستم است. با توجه به تجربه کاربری موفق، کاربران به سرعت می توانند با محصول آشنا شوند، به آن اعتماد کنند و استفاده نمایند.
طراحی رابط کاربری چیست؟
طراحی رابط کاربری (UI) ایجاد رابط بصری برای تعامل کاربر با یک سیستم دیجیتالی را شامل می گردد و عموما المانها شامل دکمه ها، فرم ها، منو ها و سایر عناصری است که در ارتباط کاربر با محصول یا سرویس بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. هدف اصلی طراحی رابط کاربری ایجاد تجربه کاربری مناسب و جذاب برای کاربران است.
در طراحی رابط کاربری، اصول طراحی زیبا، ساده، قابل استفاده و هماهنگی با محتوا اهمیت بسیار زیادی دارد. طراحان رابط کاربری در کنار درک عمیق از نیازها و هدف کاربران باید تلاش کنند رابطی را ایجاد کنند که به سادگی و راحتی سایت را پیمایش نمایند.
اهمیت تجربه کاربری UX و رابط کاربریUI در معرفی وبسایت
همانطور که گفتیم که تجربه کاربری و رابط کاربری، دارای تفاوت های عمده ای با یکدیگر هستند. اصطلاحا دو مفهوم منفک و مجزا به شمار میآیند اما نکته مهم این است که در طراحی محصول، وب سایت اهمیت تجربه کاربری است که این دو را باهم درهم تنیده میکند. زمانی شما میتوانید به معرفی وبسایت زیبا و بدون نقصی برسید که این دو به کمک یکدیگر بیایند و در کنار هم موجب خلق یک طراحی ماندگار شوند. این دو عنصر از یکدیگر جدا نیستند و درک و هماهنگی با این دو عامل به خلق تجربه جالب از نگاه کاربران کمک می کند. یک طراحی خوب باید طراحی تجربه کاربری و رابط کاربری را در بهترین حالت پیش ببرد و در نهایت به درستی باهم ادغام کند. طراح رابط کاربری خوب طراحی تجربه کاربری را درک کند و اهمیّت آن را بشناسد.
اصول و راهکارها برای بهبود تجربه کاربری و افزایش رضایت کاربران| معرفی وبسایت
بنظر شما اهمیت تجربه کاربری در چیست؟ برای انتقال یک تجربه کاربری مناسب، باید نیازهای مشتریان، انگیزهها، تواناییها و محدودیتهای آنها را درک کنید و برای رسیدن به وضعیت مطلوب تلاش کنید. بدین منظور نیاز است که خود را جای کاربر قرار دهید تا بتوانید وب سایتی را طراحی نمایید که مسیر دسترسی به آن و انجام کارها راحت باشد.
بهبود تجربه کاربری در هر اپلیکیشن و بستر وب سایتی تفاوت دارد و متاثر از موضوعات مختلفی است. موضوعات مختلفی در فرآیند طراحی تجربه کاربری گنجانده می شود که شامل مسیر حرکت مشتری در اپلیکیشن، ساختار اطلاعات، طراحی بصری، قابلیت دسترسی، قابلیت استفاده و طراحی تعاملی را در برمیگیرد.
شیوه مشورتی و ایجاد بهترین تجربه کاربری
درک مناسب از مشتریان و آشنایی با عادت ها، توانایی ها و نیازهای کاربران، همراه با تحقیق در مورد مسیر حرکت آنها در بستر وب سایت خیلی مهم خواهد بود. از تحقیق و نظرسنجی کمک بگیرید تا بهترین اطلاعات را در مسیر ساخت بستر مناسب کمک بگیرید. با کاربران فعلی و احتمالی محصولات خود در ارتباط باشید تا مشخص شود که در چه بخش هایی مشکل دارند و چگونه رفع شود.
طراحی تجربه کاربری باید بر اساس داده های کمی و کیفی مشتریان احتمالی پیش برود تا متوجه شوید که چه نیازهایی برای سایت ها شما نادیده گرفته شده است که باید برای برطرف کردن آنها قدم بردارید.
یک تاثیر اولیه خوب بسازید.
کاربران جدید خدمات شما، بار اول نیاز به یک راهنمایی دارند. به صورت واضح در بخش معرفی وبسایت تمام مراحل دسترسی به بخشهای مختلف را توضیح دهید.
فرایند را ثابت نگه دارید.
یک ساختار طراحی ساده به مشتریان اجازه خواهد داد که بدون اطلاعات قبلی به راحتی به وب سایت شما دسترسی داشته باشند. برای حفظ بهبود تجربه کاربری، باید مسیر حرکت مشتری را ترسیم نمایید. نیاز مشتریان هنگام تعامل با محصول را درک کنید و به دنبال راهکارهای مناسب برای رفع نیاز مشتری باشید.
راهنمایی مشتریان را جدی بگیرید.
همانطور که مسیر طراحی وب سایت ها پیچیده تر می شوند، شما باید راه های هوشمندانه ای برای راهنمایی مشتریان بسازید. راهنمایی متنی را در مکان مورد نیاز قرار دهید تا به اطلاعات دقیق دسترسی پیدا کنید.
طراحی مقیاس پذیر را پیش بگیرید.
اپلیکیشنهای تحت وب و یا وب سایت هایی که با طیف وسیعی از مردم در ارتباط هستند؛ باید از امکانات بیشتری برای پاسخگویی به طیف وسیع کاربران بهره ببرد. اهمیت تجربه کاربری در این بخش بسیار مهم است.
تمرکز خود را بر قابلیت دسترسی بگذارید.
دسترسی پذیری وب باید به گونه ای پیش برود که حتی افرادی که از معلولیت رنج می برند بتوانند از وب سایت شما کمک بگیرند. هنگامی که بر قابلیت دسترسی تمرکز می کنید باید محدوده ای از ناتوانی ها، تغییر توانایی ها و محدودیت های موقعیتی را در نظر بگیرید. طراحان باید کنتراست مناسب را در صفحه نمایش برای خواناتر کردن متن اعمال کنند یا برای انتقال اطلاعات مهم به کاربران صرفا از یک رنگ استفاده نکنند.
بازخورد مشتریان را در برنامه و معرفی وبسایت داشته باشید.
برای اینکه یک کسب و کار موفق پیش برود باید آنچه که مشتریان درنظر دارند را بر روی وب سایت خود پیاده سازی کنید. از روش های هوشمندانه کمک بگیرید تا نظر مشتریان وب سایت خود را جلب نمایید.
افزایش سرعت اپلیکیشن خود بالا ببرید.
مشتریان توقع یک وب سایت سریع دارند. اگر سرعت سایت شما پایین باشد؛ کاربر وبسایت شما سریعا از صفحه شما خارج می شود.
کلام آخر
ضمن قدردانی از همراهی شما تا این بخش محتوا در کلام آخر بهتر است اینگونه بگوییم که تاریخچه طراحی سایت و روند تکامل طراحی سایت بسیار مدیون حضور اینترنت پرسرعت و گسترش تکنولوژی است که اهمیت تجربه کاربری را برای طراحان وب سایت روشن کرد.
این روزها تمامی کسبوکارها در بخشهای متعدد به دنبال گسترش حضور خود در دنیای دیجیتال هستند. تا در بستر جدیدی به معرفی وبسایت و کسبوکارخود بپردازند. علم و تکنولوژی در این میان به کمک انسان آمدند. رشد زبانهای برنامهنویسی و فریم ورک ها، وب سایت هایی را به گوگل معرفی میکند که در کنار جذابیت ظاهری دسترسی های بینظیری را فراهم کرده است. در سیر تکامل سایتها باید بروز باشید تا همیشه در جایگاه خوبی بدرخشید.
برای افزایش رضایت کاربران در سایت چه باید کرد؟