راهنمایی برای تشخیص پیشنیازهای حرفهای شدن در طراحی وب
مسیر حرفه ای طراحی وبدر این روزها رو به گسترش و رشد است. اگر شما نیز به طور حرفهای به دنبال این هستید که بیزینس خود را به کاربران و مشتریان بالقوه معرفی نمایید؛ به طور قطع طراحی وبسایت حرفه ای بهترین گزینه برای شماست. در گام اول و پیشنیاز طراحی حرفهای سایت باید شناخت کاملی را نسبت به ابزارهای طراحی وب سایت بدست بیاورید. از آنجاییکه ابزارهای بسیار متنوعی در دسترس طراحان وبسایت قرار میگیرد؛ انتخاب نمونهای که مناسب باشد همیشه دشوار است.
در نظر داشته باشید که ابزارهای طراحی وب، با ایجاد یک محیط دیجیتالی و خلاقانه، فضای دلنشینی را برای کاربر محیا میکنند. با این تفاسیر طراح وب ایدههای مربوط به طراحی وب سایت را به صفحات تعاملی و کنشگرا تبدیل خواهد کرد.
طبق آمار و ارقام موجود، 75% از اعتبار یک وبسایت به طراح حرفهای وب سایت بستگی دارد . در مقابل 89% از کاربران در صورتیکه تجربه کاربری مناسبی را ایجاد نکنند؛ سایت را بالافاصله ترک خواهند کرد. طراحی زیبا و کاربردی، توجه به تجربه کاربری جدای از جلب نظر مخاطب بر بهینه سازی سایت و سئو سایت تاثیر دارد. با توجه به اهمیت طراحی سایت و تشخیص پیشنیازهای حرفهای شدن در طراحی وب سایت در این مقاله به این موضوع می پردازیم. همراه ما باشید.

شناخت پیشنیازهای اساسی | مسیر حرفه ای طراحی وب
همزمان با رونق گرفتن کسب وکارهای اینترنتی، افراد زیادی دوست دارند که مسیر حرفهای طراحی وب را پیش بگیرند. بسیاری از مشاغل برای حفظ فعالیت خود، خدمات طراحی سایت و حضور در بازارهای اینترنتی را به صورت جدی دنبال میکنند. اما چگونه و از کجا باید طراحی وب سایت را شروع کرد؟ آیا هر انسانی میتواند طراح حرفه ای وب سایت شود؟
پیشنیاز طراحی حرفه ای سایت، از مهارتهای دیجیتال مارکتینگ تا کدنویسی و حتی مهارت های ارتباطی را دربرمیگیرد. به مانند هر تخصص دیگری باید این مورد را در نظر داشته باشید که درهم آمیختن همزمان خلاقیت و منطق به یادگیری و پیشرفت شما کمک می کند. این نکته را باید درنظر داشته باشید که شغل طراحی سایت یک حرفه و شغل انعطاف پذیر و پویاست که فرصت های شغلی بسیار زیادی را پیش روی شما قرار می دهد. اگر به دنبال گسترش حوزه فعالیت خود هستید باید ابزارها و زبان های مرتبط با طراحی سایت را یاد بگیرید و به کمک مهارتهای تکنیکی و عملی قدم به قدم به مهارت طراحی سایت حرفه ای دست پیدا کنید.
تسلط بر ابزارها و زبانهای مرتبط با مسیر حرفه ای طراحی وب
قبل از اقدام به طراحی سایت بهتر است که به ابزارها و زبان های مرتبط با طراحی وب تسلط کافی داشته باشید. مسیر حرفه ای طراحی وب، از تسلط بر ابزارهای مرتبط و زبان های برنامه نویسی گذر میکند. با گذشت زمان حوزه ابزارهای خدمات طراحی سایت نیز بهتر و قوی تر میشوند. اگر شما هم بتوانید همیشه بروز بمانید، موقعیت بهتری در این حوزه به خود اختصاص می دهید.
وردپرس، ایلاستریور، فتوشاپ، sketch (طراحی رابط کاربری) ، Dreamweaver ابزارهایی هستند که برای طراحی سایت فروشگاهی یا طراحی سایت خبری و غیره مورد استفاده قرار میگیرند. جدای از این موارد در حال حاضر ابزارهای متفاوتی برای طراحان وب سایت در دسترس است.هر یک از این ابزارها مناسب گروه خاصی از طراحان وب خواهد بود.
مسیر حرفه ای طراحی وب | ابزارها Code-Free
استفاده از این نمونه از ابزارها نیاز به دانش خاص و یا کدنویسی ندارد؛ از این جهت بسیار مورد پسند طراح حرفه ای وب سایت قرار می گیرد.
مسیر حرفه ای طراحی وب | ابزارهای Code-Editing
این نمونه از ابزارهای طراحی سایت نیاز به دانش کدنویسی ندارد تا کنترل بیشتری بر فرایند طراحی به کاربر ارائه دهند. ابزارهای این گروه شامل ویرایشگر کد و نرم افزارهای طراحی بصری می باشد. ابزارهای ساخت mockups و prototypes نیز شامل ابزارهایی هستند که به ساخت نمونههای اولیه کمک خواهند کرد.

تجربه کاربری و طراحی رابط کاربری پلههای تخصص در دنیای وب
هر کسب و کاری برای حضور در دنیای مجازی نیاز به فضایی با طراحی خلاقانه دارد تا بتواند اطلاعات لازم را به مشتریان خود ارائه کند. کمپانی و شرکت های مطرح در مسیر حرفه ای طراحی وب به این درک رسیده اند که رابط کاربری و تجربه همانند یک جاذبه، مخاطب را به سمت شما میکشاند. بنابراین طراحی رابط کاربری جذاب اهمیت زیادی دارد. سایتهایی که UI خوبی نداشته باشند، مشتری های خود را از دست می دهند. تولید محتوای متنی تنها با رابط کاربری ترافیک سایت و امتیاز مثبت سایت شما را به دنبال دارد. رابط کاربری به مجموعه ای از صفحات، تصاویر و المان های بصری تاکید دارد و کاربر در تعامل با یک سایت با آن برخورد می کند. تجربه کاربری حسی است که مخاطب در هنگام تعامل با بخش های مختلف ازمحصولات و سرویس های یک برنامه بدست می آورند. زمانی که تجربه کاربری و رابط کاربری را طراحی نمایید؛ محتوا یا خدمات وب سایت در بهترین و درست ترین شکل ممکن به مشتری ارائه خواهد شد. از این رو با توجه به فراگیری تجربه کاربری و طراحی رابط کاربری در نظر داشته باشید که تخصص شما، باعث درآمد بیشتر می شود. رابط کاربری همانند پل ومسیری است که وب سایت شما را به هدفتان می رساند. به زبان دیگر، تجربه کاربری حسی است که پس از آنچه که میخواستید، رسیده اید.مسیر حرفه ای طراحی وب سایت واکنشگرا و اهمیت آن بر رتبه بندی گوگل
مسیر حرفه ای طراحی وب به سمت طراحی سایت واکنش گرا یا ریسپانسیو پیش می رود . پیشنیاز طراحی حرفه ای سایت به سمتی می رود که با ابعاد و رزولوشن دستگاه های مختلف به خوبی سازگار گردد و کاربران با هر دستگاهی به سایت دسترسی داشته باشند. اگر میخواهید در حوزه طراحی سایت حرفه ای شوید و سایت شما بهینه سازی گردد . سئو وبسایت باید با اصول واکنش گرایی را جدی بگیرید.
بنظر شما چرا طراحی سایت واکنش گرا بسیار اهمیت دارد؟
ریسپانسیو بودن سایت در رتبه گوگل و بهینه سازی سایت (seo) تاثیر بسیار مثبتی دارد. مسیر حرفه ای طراحی وب با واکنش گرایی ضعیف باعث می شود که بسیاری از کاربران نتوانند شما را با گوشی های موبایل دنبال کنند. طراحی با قابلیت واکنش گرایی ضعیف تعداد کاربران موبایل و سایردستگاه ها را کاهش خواهد داد. اما پیشنیاز طراحی حرفه ای سایت حضور کامل در بسترهای متعدد است. در طراحی واکنش گرا تنها از یک سورس کد پایه برای تمامی پتفرم ها (کامپیوترهای رومیزی، لپ تاپ ها، تبلت ها و گوشی های تلفن همراه) بهره می برند. در این صورت شانس کسب رتبه بهتر از گوگل افزایش بسیار زیادی پیدا میکند. گوگل دوست دارد که هوای کاربران راداشته باشد؛ با این تفاسیر تلاش می کند که بهترین نتایج را نمایش دهد. طبیعی است که زمانی کاربر در گوگل به دنبال سایتی باشد؛ گوگل در ابتدا سایت های ریسپانسیو را نمایش دهد. با این تفاسیر اگر ریسپانسیو بودن سایت خود را جدی نگیرید؛ خیلی سخت در نتایج موبایل میتوانید رتبه بگیرید. در اینصورت بسیاری از بازدیدکنندگان خود را ازدست می دهید. اگر برایتان ورودی گرفتن از گوگل (سئو) مهم می باشد، حتماً باید یک سایت ریسپانسیو طراحی نمایید.
نتیجه گیری
بنظر شما چگونه طراح حرفه ای وب سایت شویم؟ وقتی قصدداریم که از شغلی کسب درآمد داشته باشیم، باید به واسطه انتخاب این حوزه کاری، تغییراتی حتی بسیار اندک در رفتار و روش تفکر خودتان ایجاد نمایید. طراحی سایت نیز از همین قاعده مشتثنی نخواهد بود. در این مقاله به بررسی اصول های اساسی طراحی سایت اشاره کردیم که به رعایت این نکات به شما کمک میکند که یک طراح سایت حرفه ای شوید. پیش نیازهای طراحی سایت تنها مختص به دانش فنی نیستند. یک فرد طراح دانش بروز، ارتباطات گسترده و البته پشتکار داشته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کند. در رابطه با آموزش طراحی وبسایت در یک مقاله دیگر با عنوان آغاز یادگیری طراحی وبسایت | مقدمهای به دنیای طراحی وب سایت به موضوع مسیر حرفه ای طراحی وب پرداخته ایم که خواندن آن را به شما توصیه میکنیم.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
رابط کاربری (UI) چیست و چرا اهمیت دارد که به طراحی مناسب آن توجه کنیم؟
تاثیر رنگ ها در طراحی وبسایت به روی احساسات کاربران
تاثیر انتخاب درست رنگها در طراحی وبسایت
چگونه فهم نیازها و ترجیحهای کاربران به طراحی موفق وبسایت کمک میکند؟
تجربه کاربری چیست و چرا در طراحی وبسایت مهم است؟
طراحی واکنشگرا چیست؟ + اهمیت ریسپانسیو در طراحی وبسایت!
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
نیازهای اساسی طراحی وب چیست؟